Valokuvausta, satunnaisia käsitöitä, paikallismatkailua, haaveilua ja sitä likapyykkiä.. =)
Tervetuloa Mansikin maailmaan!

tiistai 4. syyskuuta 2012

Vielä tarkenee... hetken..

Kovasti jo lupaavat syksyn myrskyjä ja kylmenevää, mutta vaikka tänä kesänä ei helteistä nautittu montaa kertaa, on tämä syksy ollut mukavan lämmin. Vielä viime viikonloppuna tarjettiin olla mökillä, ja vielä on lopulliset siivoukset edessä.

Muistoja loppukesästä on siis vielä kertomatta ja aloitetaan niistä lupaamistani kynttilöistä. Iltahämärissä on ollut mukava laittaa kynttilöitä palamaan (+minimyrskylyhtyvalot terassin reunalla). Ja valokuvata, vaikka en kyllä tiedä miten ihmeessä tällasella tavallisella digikameralla saa pimeässä hyviä kuvia!!





Pari viikonloppua sitten juhlittiinkin virallista huvilakauden päätöstä eli täällä rannikolla Venetsialaisia. Venetsialainen on yhtä kuin mökkitontti täyteen lyhtyjä, rantaan kokko ja viime vuosina kasvamassa määrin raketteja. No, minähän laitoin lyhtyjä, naapurit kokon ja miesväki hoiti raketit. Mihin ikinä päänsä käänsi, niin joka niemennokka oli täynnä valoja!
Huvilanaapureita kerty paikalle raketeista nauttimaan melkein parisenkymmentä. Olkaa hyvä, tässä parhaimmat otokset illasta!














Koristelut pöydille ja kannuihin tein yksinkertaisesti pihlajanoksista. Marjoja riittää nyt pilvin pimein. Ja jos vanhan ajan uskomuksiin on uskomista, niin tänä talvena ei ole paljon lunta tulossa!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti