Valokuvausta, satunnaisia käsitöitä, paikallismatkailua, haaveilua ja sitä likapyykkiä.. =)
Tervetuloa Mansikin maailmaan!

lauantai 15. syyskuuta 2012

Myrskyilta..

Ulkona sataa ja pauhaa. Ysh.. Nyt on kuitenkin ensimmäinen viikonloppu kotona sitten toukokuun!!! Mökkielämä saa jäädä ja nyt nautitaan lämpimästä talosta.

Perussiivot tehty, tytöllä yökaveri, karkit syöty ja Yle Areenasta katottu Kotiopettajattaren romaani. Kirjan luin jo pari vuotta sitten ja nyt vois harkita sen lukemista uudelleen. Sekä kirjaa että BBC:n kuvaamaa 4-osaista sarjaa suosittelen, etenkin romantiikan nälkäiselle naisväelle=)

Kuvia olen alkusyksyn kaurahalmeista ja jokimaisemista kuvannut, mutta tarttis ensin hieman karsia huonompia pois. Viime sunnuntaina ajettiin vene takaisin kotiin ja tunnin matkalta räpsin noin 200 kuvaa.. En viittis kaikkia tänne laittaa=)

Joten ennen syksyn tunnelmia puran vielä jäljelle jääneitä elokuun kesätunnelmia!







Vaikka ei enää nähdä auringonlaskuja samalla tavalla kuin juhannuksena, niin se ei tarkota sitä ettei kuvia tulisi. Parasta on kun ilta-aurinko värjää koko taivaan punaiseksi, kuvasi sitä sitten mistä tahansa!




Kauniita värejä löytyy myös sudenkorennoista, joita lentelee suuret määrä loppukesästä. Tämä onneton kaunotar oli loukannut siipensä ja pysyi pojan sormella uteliaiden silmien sitä tutkiskellessa.


Ja koulukin alkoi elokuun 14. päivä. Vanhempi meni 4. luokalle ja suosikkiaine on englanti. Nuorempi aloitti opintiensä ja hauskinta taitaa vielä olla välitunnit, kun saa pelata jalkapalloa parhaan kaverin kanssa =) Lukemista treenataan kyllä kovasti iltaisin.
Käyvät siis molemmat ruotsinkielistä koulua ja osaavat molemmat kielet yhtä hyvin. Pienessä koulussa on tuplaluokat eli 1. ja 2. luokat samassa (11 oppilasta) sekä 3. ja 4. luokat samoin (16 oppilasta). 5-6 luokalla tais olla 9 oppilasta. Hyvä koulu, hyvät opettajat ja ihanat oppilaat!














Kuvat ekasta koulupäivästä. Tais vähä jännittää.. =)








Ja vielä loppukevennys. Nobel-palkinto sille, joka saa pysymään synttärijuhlien lapset paikoillaan kuvaa varten..=)



2 kommenttia:

  1. Ihania kesäkuvia, näistä tuli hyvä fiilis :) Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Onhan talvikin kivaa aikaa, mutta valokuvaus on vain niin hankalaa tuon valon puutteen takia. Joten kesää ja uusia kuvia tässä odotellaan!=) Ja jos vaikka hengittäisin oman blogini uudelleen henkiin. Nyt olen tyytynyt vain muiden seuraamiseen.

      Poista