Valokuvausta, satunnaisia käsitöitä, paikallismatkailua, haaveilua ja sitä likapyykkiä.. =)
Tervetuloa Mansikin maailmaan!

keskiviikko 18. heinäkuuta 2012

Lomailua, lastenjuhlia ja sitä patiota=)

No nyt se loma sit alko ja sopivasti tuli aurinko esille. Lauantaina meni läheltä kunnon ukkonen, mutta saimme onneksi katsella salamoita turvalliselta etäisyydeltä. Samalla tehtiin suursiivousta sisällä. Äiti oli ollut liian paljon poissa mökiltä..=)


En ihan saanut salamaa kuvaan, missasin sekunnilla..

Patiokin on nyt melkein valmis (koristehiekkaa vielä istutusalueen eteen, köynnösportti + koko istutusalue jne..). Keskellä tonttia on kuitenkin vielä jäljellä hiekkakuoppa ja muutenkin tuohon jää sateiden jälkeen vesi makaamaan, joten tulevien vuosien projekti on tuoda siihen reippaasti maata täydennykseksi, mutta ei tänä vuonna (portaat ensin). Siitä syystä pation reunaan tuli reippaasti soraa ja liuskekivet koristeeksi sekä kulkuväyliksi. Isännän käsityötä!







Patiohommien jälkeen ollaan siistitty tonttia, tehty polttopuita, kahviteltu ja tietty koristeltu terassia kukin ja kaisloin =)





Lapset kavereineen askartelivat puunpalasista itselleen Nokian Lumioita ja muita tätsskriinejä=)






Sunnuntaina oli luvassa mukavaa ohjelmaa. Pietarsaaressa on tällä viikolla menossa Jaakon Päivät ja niitä edeltävänä sunnuntaina on aina lastenjuhla Koulupuistossa. Ainakin neljä viimeistä vuotta ollaan oltu paikalla. Tällä kertaa oli mukana mm. Kiinalainen Panda, Aarne Alligaattori, talutusratsastus, leikkikalukirppis (pikkukoira 0,50 €), tuleva tähti Lina Svensson, mahtava Michael Jacksonin Thriller-tanssi 8v (?) pojalta ja paljon muuta.










Kaikki tämä ja paljon muuta tapahtui Pietarsaaren Koulupuistossa ja siitä kirjoitankin lisää seuraavalla kerralla. Nyt hyvää yötä!!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti