Valokuvausta, satunnaisia käsitöitä, paikallismatkailua, haaveilua ja sitä likapyykkiä.. =)
Tervetuloa Mansikin maailmaan!

tiistai 3. heinäkuuta 2012

Kesäkuun tarinat osa 1.

Vaikkakin kesäkuu oli kylmä ja sateinen, ehdittiin lasten kanssa tehdä silti yhtä sun toista. Sen mun yhden lomaviikon aikana oli mm. Nice Run ja Etelä-Pohjanmaan sukulaisreissu. Niistä parhaimmat palat tulee tässä:



Juostiin firman tyttöjen kanssa jo kolmatta kertaa. Tällä kertaa osallistujia oli noin 2 450 ja tunnelma sen mukainen! Tein henkilökohtaisen ennätyksen; juoksin 3,6 km, kävelin 300 m ja juoksin loput 1,3 km!!!! En muista koska viimeksi olisin juossut yhtä pitkään (kun treenaus on jäänyt minimiin viimesten 10 vuoden aikana...)! =) Juoksun jälkeen mässättiin piknikillä mahat täyteen herkkuja. Piknik-kassi tulee siis juoksun jälkeen ja sponsorit olivat jälleen hyvällä tuulella; jogurttia, leipää, kurkkua, banaania, salaattia, terveyjuomaa, geisha-suklaata... ja iso kasa näytepaketteja huulipunista yms!!

Seuraavana päivänä pakattiin lasten kanssa kassit ja suunnattiin sukuloimaan. Matkalla pysähdyttiin työkaverin luona...






Seuraavaksi käytiin kattomassa mummoa ja yövyttiin tädin luona. Tädin takapihalta pääsi suoraan raviradalle...=) Uimassakin käytiin kylmyydestä huolimatta sekä syötiin kilokaupalla jätskiä. Ihanaa matkalaukkuelämää=)



















Seuraavaksi suunnistettiin mun iskän luo. Siellä riehuttiin pikkuveljen ja sen lasten kanssa. Oli tuijotuskisoja, pallopelejä, vesipyssysotaa yms. kivaa serkuksilla touhutessa! =)



Sitten olikin aika jättää lapset vaarille hoitoon viikoksi ja suunnistaa itse kotiin. Ohjelmaa riitti vielä sille viikolle, mutta siitä lisää ensi kerralla. Nyt koisimaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti