Valokuvausta, satunnaisia käsitöitä, paikallismatkailua, haaveilua ja sitä likapyykkiä.. =)
Tervetuloa Mansikin maailmaan!

tiistai 29. toukokuuta 2012

Aurinkoinen sunnuntai osa 2.

Jatketaan=)

Parasta mökillä on meri ja luonto. Nautin lintujen viserryksestä, lokkien kirkunasta ja ankkojen kääkätyksestä=) Silmille on tarjolla väriä yllin kyllin! Tontilla on muutama istutettu kukka sekä villinä valkovuokkoja, metsätähtiä, orvokkia, kieloja yms. Puusto on enimmäkseen koivua ja pihlajaa, mutta meiltä löytyy jopa kirsikkapuita, joiden kukintaa odotamme ensi viikolla. Punaviinimarja ja vadelma leviävät villinä tontin reunoilla.
Tässä muutama otos sunnuntailta!






Tontilla pesii pikkulintujen lisäksi kalalokkipariskunta Erkki ja Elviira monivuotiseen tapaansa sekä Anna ja Paul Ankaksi nimetty tukkakoskelopariskunta. Lisäksi naapurin rannan kaislikosta löytyy silkkiuikkuja, nokikanoja, merihaikara yms. Lisäksi joutsenet ovat jokapäiväinen näky. Viime elokuussa rantaan nousivat ensimmäistä kertaa myös kanadanhanhet, joten tälle vuodelle on kehitettävä jokin "karkoitussysteemi". Rantaan ei nimittäin ollut sen jälkeen paljain jaloin asiaa..

Kaikkea tätä vahtii tietysti meidän Viivi! Kylminä päivinä se makaa sisällä sohvalla peitto päällä, mutta auringosta nautitaan omalla aurinkotuolilla! Meidän ikioma Istuva Viivi=)

Koiralla olisi muutama extrakilo poistettavana, mutta jos emäntä ja koira on yhtä lailla nautiskelijoita, niin tuloksia ei ole näköpiirissä...kummallakaan!

Nimittäin lenkkimaastoja löytyy. Mutta kun pitää kuvata koko ajan, kuunnella ja katsoa lintuja ja nauttia kukista, niin ei silloin ehdi juosta.
Tässä meidän mökkitien maisemia, niin ymmärrätte miksi=)




Koko saarella kasvaa kieloja ja saniaisia metsänpohjat täynnä=)


Vielä olisi jutuntynkää kuvilla höystettynä sunnuntai-illan vierailusta tuttavien ihastuttavalla mökillä. Palaan siis asiaan =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti