Valokuvausta, satunnaisia käsitöitä, paikallismatkailua, haaveilua ja sitä likapyykkiä.. =)
Tervetuloa Mansikin maailmaan!

sunnuntai 8. huhtikuuta 2012

Kyöpelinvuoren tunnelmia..


Lauantaiaamuna lähti noita-akka- ja velho-oppilaat kokeilemaan taitojaan lumen ja pakkasen piinaamaan maisemaan. Virvon, varvon taisi mennä oikein, kun tuloksena oli korit ja kannut täynnä karkkia (jotka kylläkin syötiin hetkessä). Illalla kokoonnuttiin Kyöpelinvuorelle, jossa vanhat velhot hoitelivat kokon polton (tietty pitkä, märkä kipinämikkovuoro siihen perään..), kyläyhdistyksen noitamestarit hoitivat tarjoilun, pelit ja arvonnan sekä allekirjoittanut kaitsi menninkäisiä ja keijuja nelijalkaisten kanssa=)
Mukava ilta, vaikka varpaat jäätyikin!




Tällä parikymmentä vuotta vanhalla kunnon 100% lampaanvillapaidalla tarkenee! Näitä ei sovi pestä usein, tuuletus riittää.



Sunnuntaiaamu alkoi aurinkoisena ja lähdin pitkälle lenkille koiran kanssa. Tai ainakin suora asfaltti siltä tuntui (metsässä lunta, pikkutiet kuralla, asfaltti jää jäljelle..). Noin 6 km ja ihana aurinko paistoi. Joesta on jäät lähteny tässä viikonlopun aikana, pelloilta kuului joutsenten huutoa, pusikoista pikkulintujen viserrystä eikä isolla tiellä ollut kovin paljon liikennettä.


Lenkin jälkeen suihkuun, pitkä puhelu mummon kanssa, kengät takaisin jalkaan ja koira mukaan, anoppi tarjosi ruoan. Ihanaa maksaa rasvaisessa kastikkeessa ja siihen kerma/persikka -jälkiruoka päälle! Syntisen ihanaa=)


Ruoan jälkeen taas koiran kanssa kävellen, laukut kotia ja pieni pyörälenkki kylällä. Nyt jotenkin tuntuu, että on tullut liikuttua tarpeeksi tämän päivän ruokaa vastaan (eli yksi iltasuklaamuna on vielä sallittu... eikös? ) =)

Lopuksi vielä luonnon mestariteoksia!





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti