Valokuvausta, satunnaisia käsitöitä, paikallismatkailua, haaveilua ja sitä likapyykkiä.. =)
Tervetuloa Mansikin maailmaan!

sunnuntai 18. maaliskuuta 2012

Ohjelmaa=)


Tänään oli vauhdikas päivä! Pojan jääkiekkojoukke pääsi keilailemaan=) Kuvassa poika teki ennätyksensä, 9 keilaa nurin, ja valitettavasti tuo jäljelle jäänyt yksinäinen oli liian vaikea saada kaadettua toisella "heitolla", joten täyskaatoa ei tullut. Tyyli oli näillä lapsilla vapaa (heitto, työntö, kiemurtelu..), mutta ei se kyllä helppoa voinut ollakaan, kun pallot ovat niin isoja verrattuna pikkuisiin käsiin.. Reunat nostettiin ylös, jotta saatiin lapsiystävällinen , mutta silti reilu peli.
Pääasia että oli hauskaa! Ja että keilailun jälkeen pääsivät syömään mahansa täyteen. Eikä vanhemmat istuneet edes samassa pöydässä..=) Ääntä kyllä lähti porukasta, mutta kumma kyllä, kaiken pulinan keskellä ehtivät myös syömään useamman palan pizzaa ja jätskiä!

No, täytty se äidinkin maha ruoasta ja kassit pikku ostoksista. Söpöin ostos oli pieni Mailegin pääsiäismuna, josta en kuitenkaan iltavalossa saanut kunnon kuvaa..

Ajattelin samalla kokeilla tuota muissa blogeissa niin suosittua Dagens - Päivän asu -juttua, mutta totesin, että ei ole helppoa. Lapsen ottamat kuvat ovat välillä väärästä kuvauskulmasta kun ite ottamat ovat melkein väärinpäin, oma kroppa on väärä ja väärinpäin ja vaatteet ei lopulta näytä yhtään miltään. Tai kuvaan tulee mukaan pyykkikasat, imurit yms.. Eli jos teillä on hyviä neuvoja itsensä/asun kuvaamiseen, niin heittäkää kommenttia...
Vaatteista sen verran, että käyn erittäin harvoin kaupoissa, kun kaupungit/kaupat eivät ihan sovi mun työreiteille saatikka työajoille (8-16). Lauantait menee yleensä jäähallilla tai siivotessa. Eli nettikaupat on mun juttu. 70% mun vaatteista on tällä hetkellä H&M:stä, koska olen opppinut löytämään sieltä oikeat koot ja palautukset jää vähemmälle. En myöskään käytä "uusinta uutta", vaan edellisen sesongin ale-vaatteet ja kierrätys/perintövaatteet kelpaavat oikein hyvin. Itetehtyjä on tullut käsityötaitoisilta sukulaisilta. Lempivärit tällä hetkellä ruskea/beige ja roosa. Kesällä pinkki ja valkoinen.



Eli näissä kuvissa päällä on H&M vanha tunika ja nahkavyö, jonkun legginsit (niitä löytyy kaapista reippaasti) ja Nellyn kengät. Kylmää vastaan päälle tuli vanha roosa neuletakki hooätämmää tietty ja jostain alekorista löydetty kreppihuivi. Tämmönen legginsit, tunika, huivi ja saappaat on mun suosikki syksystä kevääseen. Kesällä mennään käärityillä lahkeilla tai mekoilla..

Kesästä ja keväästä sen verran, että tämän päivän plussa-asteet ja aurinko vauhditti kevään tuloa sen verran, että näin joutsenen, lokin sekä sisällä pari kärpästä!! Jippii! Lumikin tuntuu katoavan silmissä.

Nyt käyn kurkkaamas nukkuvatko tytär ja sen yökyläkaveri jo, vai meinaavatko pulista koko yön..  Sit itekki nukkumaan! Öitä.

1 kommentti:

  1. Hei Mansikki! Onni suosi sinua arvonnassani ja käsiä lämmittävät jatkossa ihanat Moose love Roses lapaset. Jätin viestiä myös blogisi sähköpostiin; kaipaan näet osoitetta, joihin lapaset toimitetaan.
    Onnitellen, Enya

    VastaaPoista