Valokuvausta, satunnaisia käsitöitä, paikallismatkailua, haaveilua ja sitä likapyykkiä.. =)
Tervetuloa Mansikin maailmaan!

torstai 15. maaliskuuta 2012

Leluaarteita ja sairaspäiviä..

Onneksi elossa! Eilen oli yksi niistä kamalimmista päivistä, mitä vaan löytyy. Vietin päiväni sangon kanssa pimeässä makuuhuoneessa peiton alla.. Voitte uskoa, että oli mukava herätä tänään pää ja maha kunnossa!! Ja nälkäkin oli=)
Tänään lepäilen kotona (etten tartuta muita töissä) ja siivoilen eilisiä sotkuja. Kamera ei ole siis vielä käytössä, joten päätin jakaa pari julkaisematonta kuvaa hiihtolomareissulta.
Ohessa tädiltä saatu vanha teddy-karhu. Ikäarvio on yli 60v, mutta kukaan ei tiedä tarkasti nallen alkuperää. Tämä on siis säilytyksessä iskän luona hyllyn päällä ja pysyykin koristeena. Tytön mankumisesta huolimatta..



Kotoa löysin lisäksi mun lapsuuden lelun, kaksipuoleisen mollamaijan. Toinen puoli on iloinen ja toinen surullinen. Tällä leikitään vielä, on hieman tukevampaa tekoa kuin nalle. Pari muutakin söpöliiniä olisi löytynyt, mutta täytyy kuvata ne ensi kerralla.



















Nyt jääkaapille etsimään syömistä ja vaihtamaan puhtaat lakanat sänkyyn. Päivänjatkoja kaikille ja pysykäähän terveinä!! =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti