Valokuvausta, satunnaisia käsitöitä, paikallismatkailua, haaveilua ja sitä likapyykkiä.. =)
Tervetuloa Mansikin maailmaan!

torstai 15. maaliskuuta 2012

Hyvää oloa!

Kyllä on mukava olla taas terve! Päivä on mennyt vauhdikkaasti.

Aamulla pyörin blogien ihmeellisessä maailmassa ja kalastajanvaimo.indiedays.com keskusteltiin kampauksista. Siitä innostuneena päätin suihkun jälkeen kokeilla, josko mun liukkaat hiukset suostuisi pysymään kerrankin kiinni ja tässä letissä ne pysykin kauppareissuun asti. Kaupassa ollessa läpinäkyvä lettinauha irtosi ja olin hieman "epäsiisti", mutta eipä siellä ollut kenelläkään aikaa tuijotella. Pari äitiä kiukuttelevine lapsineen vei kaikkien huomion..=)

Kotona siis siistin paikkoja, jotta talo ei näyttäisi enää sairastuvalta.

Pesuhuoneeseen ostin uuden saippuapullon, joka sopii hyvin yhteen H&M:stä hankittun pussukan kanssa. Pussukassa säilyvät tärkeimmät purnukat hyvässä järjestyksessä. MaryKayta naamaan ja FourReasons tukkaan=) Ja lapset tykkää ankka-kynsiharjasta!




















Mutta sitten päivän tärkeimpään, ruokaan! Voitte uskoa, mikä ihana tunne, kun pystyy syömään. Kaupasta napsin mukaan erilaisia hedelmiä, paprikaa, lohta yms. Ruoaksi laitoin pikapikaa spaghettia ja jauhelihaa ja mukaan ison kasan salaattia feta-juuston kera! Mums. Iltapalaksi oli voileipä, jonka päällä lohta ja lohiherkkua sekä salaatinlehti. Juomaksi Gefilusta... ihan varmuuden vuoksi..

"Äiti! Lopeta jo se kuvaaminen. Meillä on nälkä!" =)




Nyt koisimaan. Jatkan huomenna töiden jälkeen=)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti