Valokuvausta, satunnaisia käsitöitä, paikallismatkailua, haaveilua ja sitä likapyykkiä.. =)
Tervetuloa Mansikin maailmaan!

perjantai 23. maaliskuuta 2012

24/7

Niin sitä vain on viikko vierähtänyt ilman että tänne olis ehtinyt. Mutta kun on työssäkäyvä perheenäiti, koiranomistaja, hockeymum, mukana kahdessa yhdistyksessä yms. niin tunnit eivät vain piisaa. Mut jos ajattelee sen toisinpäin, kuinka paljon hikipyykkiä on pesty, ruokaa laitettu ja taloa siivottu töiden, yhdistyshommien ja koiran lenkityksen ohella (miinus yöunet, työtunnit, työmatkat, lapsi eskarista jne), niin täytyy kyllä ihmetellä, miten oon kaiken ehtinytkin!! =)


Viikon iloisin yllätys tuli postissa Italiasta asti! Voitin elämäni ensimmäisen kerran "blogimaailman" arvonnassa. Enyan blogissa (jota voitte kurkata täältä ) oli arvonnassa ihanat Moose loves Roses -lapaset ja arpaonni oli kerrankin minun kohdalla!! Onneksi, sillä ite en tällasia saa aikaseksi.. Näillä ihanuuksilla pärjää ensi talven =)

Kiitos Enya!

Talvivaatteista sen verran, että nyt on ekat paksuimmat vaatteet laitettu pesuun ja keväisemmät vaatteet laitettu lähemmäs käyttöä odottamaan. Luulen, että meillä on tarpeeksi kevätvaatteita enkä lähde takkeja nyt ostelemaan. Lapset kasvaa sellasta tahtia, että syksyksi tarvitaan kuitenkin uudet kuteet. Kenkäpuoli pitäisi vielä inventoida.
Mutta muuten kevätsiivous on alkanut iskemään tähänkin taloon! Viime sunnuntaina menin läpi liinavaatekaapin ja kaivelin kevätverhoja esille silitystä ja ripustusintoa odottamaan. Olohuoneesta on jo vanhat verhot revitty alas, joten alkaa olemaan pakko innostua..
Ulkonakin on keritty istahtamaan aurinkoon ( 15-45 min per kerta ), mutta niistä iloista ei ole muuta kuin kasa valokuvia ja pari pisamaa (mun naama räjähtää täyteen pisamia aina keväisin.. Se on mun rusketus.)


Kuten jo tuli aiemmin kerrottua, terassilla on aika kasa lunta. Olen istunut yhdessä ainokaisessa esillä olevassa puutarhatuolissa (paksu vaatekerros päällä..) jalat tuon lumikasan päällä ja koira on kiipeillyt "vuoren huipulla".. Edellinen koira karkas tuota kautta terassin kaiteen yli, mutta tämä onneksi tottelee.

Muuten viikko onkin sitten menny tohinalla. Poika on onneksi autellu lihapullien kanssa, tyttö puolestaan juoksee kaverisynttäreillä ja on nytkin discossa (äiti kuskaa välillä..), rapavaatteita ja etenkin kenkiä on pesty ja kuivatettu vuorokauden ympäri sekä koirantassun jälkiä pesty lattioista..
Lisäksi vasemman puolen niskasärky/lihastulehdusta hoidetaan nyt 3½ Buranalla per päivä. Ens viikolla lääkäriin..


Huomenna on luvassa iso jääkiekkoturnaus. Siitä lisää huomenna, jos selviän soppakauhan äärestä kotia hengissä. Ja toivottavasti saisin pari kuvaakin otettua..
Nyt nukkumaan, aikainen herätys luvassa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti