Valokuvausta, satunnaisia käsitöitä, paikallismatkailua, haaveilua ja sitä likapyykkiä.. =)
Tervetuloa Mansikin maailmaan!

tiistai 7. helmikuuta 2012

Auringonpaistetta jälleen!


Kyllä löytyy Suomenkin säästä vaihtelevuutta. Eilen -2 ja tänään -20! Mutta kyllä raikas pakkassää ja auringonpaiste eilisen voittaa=)
Piha on "koskematon" tuulen ja lumen jäljiltä ja on hyvä ottaa kuvia. Parhaat kuvat tulisi kyllä jossain paremmissa maisemissa, mutta pojan sairastaessa edelleen sisätiloissa, oma piha saa kelvata.

Asumme maaseudulla, mutta keskellä modernia asuntoaluetta. Isot tiet risteävät lähellä ja taloja on vierivieressä, joten koskaan ei ole täysin hiljaista. Tästä pääsee kuitenkin nopeasti kävellen metsiin ja pelloille. Täällä vietämme talvet 70-luvulla rakennetussa talossa ja meren rannalla tässä lähellä "huvilalla" (n. 30 neliön mökki) kesät. Ihan ok järjestely, vaikka unelma olisikin se "oikea" maaseutumaisema kesät-talvet. Mikä sen kauniimpaa kuin alavat peltomaisemat, keltaisena heiluvat viljapellot, hiljaisuus ja oma rauha.. Ja se parempi, hienompi, siistempi tupa! Näin se haaveilija pääsi taas vauhtiin=)

Täytyy ravistella itseni jälleen maanpinnalle, napata rätti käteen ja ruveta siivoamaan keittiötä. Ajattelin piristää potilasta ja tein jauhelipizzan, mutta kerkesin käristää sitä hieman liikaa ja niin piti kaivaa eilisiä jämiä pojalle päiväruoaksi. Ite järsin pitzanreunoja kaikilla voimillani..
Siitä elämyksestä en julkaise kuvaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti